Táto vec vám bráni v úspechu. Skoncujte s ňou

Viete, čo zabíja váš úspech? Platí to pre každého.

Je to vaša komfortná zóna.

Ak chcete vyniknúť a dosiahnuť niečo mimoriadne, musíte opustiť svoju zónu pohodlia. Čo to znamená?

Musíte prelomiť staré návyky, vzhľadom k čomu sa zrejme budete cítiť nepríjemne, nervózne, nepohodlne.

Možno budete musieť začať vstávať o tri hodiny skôr, pracovať o niekoľko hodín dlhšie, viac čítať, stretávať sa s novými ľuďmi, vzdelávať sa atď..čiže robiť niečo, čo ste doteraz možno nerobili. Niečo, z čoho ste možno mali strach, prípadne sa vám do toho nechcelo.

Ale ako sa hovorí, ak chcete dosiahnuť niečo, čo ste nedosiahli, budete musieť robiť niečo, čo ste doteraz nerobili. Aj legendárny vynálezca Thomas Edison raz povedal: „Nezískame lepšie podmienky v budúcnosti, ak budeme spokojní s tými, ktoré máme v súčasnosti.“

Ak zostanete vo vašej zóne pohodlia, jednoducho nebudete rásť. Možno sa chcete posunúť vo vašej kariére, zlepšiť vašu finančnú situáciu, no ak robíte to isté, čo doteraz, budete dostávať to isté, čo doteraz.

Prelomením komfortnej zóny otvoríte svoju myseľ novým veciam, posuniete svoje limity a začnete dosahovať to, o čom ste si kedysi mysleli, že je nemožné. A to je to, čo odlišuje úspešných od tých ostatných – môžete zostať vo svojej teplučkej a ničím nerušenej zóne pohodlia, no nikdy neokúsite svoje limity a všetko to skvelé, čo na vás čaká za ňou.

Vybuduj si pasívny príjem na internete. Spoznaj stratégie, ako zarobiť online + bonusy ZDARMA

Komentáre