Takto vyzerá let v prvej triede Etihad Airways za 10 000 dolárov

Letecká spoločnosť Etihad Airways je vlajkovým národným dopravcom Spojených arabských emirátov. Vznikla v roku 2003 a od svojho vzniku bola najrýchlejšie sa rozvíjajúcou spoločnosťou v dejinách letectva.

Svojim cestujúcim ponúka skutočný luxus. Dokonca má jednu z najviac extravagantných kabín prvej triedy na svete. Cestujúci prvej triedy má grátis k cene letenky aj nadštandardné služby, ako napríklad služby šoféra, sprchu na palube, kúpele či dokonca veľký byt.

Aerolinka ponúka na výber niekoľko variantov prvej triedy, či už trojizbovú rezidenciu alebo viac konvenčný jednoizbový apartmán. Pozrite si fotografie priamo z vnútra jednej z najlepších kabín prvej triedy:

Etihad Airways ponúka prémiový zážitok ešte pred tým, ako sa dostanete na letisko.  Na letisko sa môžete dostaviť vo veľkom štýle a to vďaka bezplatnej službe šoféra, ktorý vás vyzdvihne kdekoľvek v Spojených arabských emirátoch.

1

Po príchode na letisko majú cestujúci prvej triedy svoj vlastný vchod. Prídete, zoberú vám kufre a ste doprevádzaný k prepážke na check-in.

2

Check-in prepážky majú dokonca k dispozícii aj kožené sedadlá pre prípad, že si budete chcieť oddýchnuť a posedieť počas dvojminútového procesu check-in.

3

Po odbavení idú cestujúci do salónika a kúpeľov Etihad Airways.

4

Keď budete pripravený nastúpiť, budete uvedený do svojho súkromného apartmánu jednou z letušiek.

6

Veľkosť je naozaj ohromujúca. Máte k dispozícií tri okná, pohovku, nástennú televíziu s uhlopriečkou 27 palcov a kožené kreslo.

7

Na palube vás privítajú aj prostredníctvom uvítacieho listu.

8

K dispozícii je naozaj viac než dosť priestoru pre jednu osobu. Navyše každý apartmán je vybavený šatníkovou skriňou, zásuvkou a špeciálnym pripojením slúchadiel.

9

V kozmetickej skrinke so zrkadlom nájdete britvu, kefku na zuby so zubnou pastu, ale aj pleťové vody. Taktiež máte k dispozícii masky na prekrytie očí počas spánku, papuče a pyžamo.

10

Samozrejme, že nesmie chýbať ani vlastný minibar. Na výber je množstvo nealkoholických nápojov.

11

Každý jeden cestujúci má tiež nárok na bezplatné šampanské počas letu. Tie žalúzie, ktoré vidíte na tomto obrázku sú riadené pomocou elektronického panela zabudovaného do apartmánu.

12

Až budete pripravený na večeru, jedna z letušiek zmení váš apartmán na jedáleň.

13

Po večeri možno budete mať chuť sa osviežiť. Môžete využiť sprchu, ktorú má k dispozícií každý jeden cestujúci prvej triedy.

15

Až budete chcieť ísť do postele, posádka premení váš apartmán na spálňu. A apartmány sú priechodné, to znamená, že ak cestujú spolu partneri, môžu sa tešiť na manželskú posteľ.

18

Zatiaľ čo bude posádka pripravovať váš apartmán na spanie, vy budete môcť relaxovať v palubnej hale.

17

Etihad Airways ponúka mimoriadne služby, čo sa týka reštaurácie, elegantného osvetlenia, ale aj výzdoby a pohodlia. Čo poviete?

19

Zdroj: businessinsider.com

Komentáre