Dá sa naučiť anglicky za 30 hodín?

Pred pár dňami sme vám v našom newsletteri predstavili systém EasyLingo, vďaka ktorému sa dá jedna úroveň angličtiny naučiť už za 30 hodín.

Poviete si, to naozaj? Neverím. Je to vôbec možné?

Avizovaná metóda výuky nás zaujala a ako redakcia sme sa rozhodli, že si kurz s názvom EasyLingo vyskúšame na vlastnej koži. Ako to dopadlo?

Keď začnete kurzom prechádzať, zistíte, že každá jazyková úroveň má 90 lekcií.

Autori odporúčajú venovať sa výuke aspoň 20 minút denne (potvrdzujeme, že je sa to dá zvládnuť úplne v pohode), takže pokiaľ jednej lekcii venujete 20 minút, už za 30 hodín čistého času sa dokážete naučiť celú jednu úroveň.

Čiže 90 lekcií po 20 minút nám dáva tých výsledných 30 hodín, čo naozaj platí.

Tých 20 minút sme si počas dňa našli bez problémov, večer pred spaním na smartfóne alebo ráno pri dobrej káve. Je to jednoducho na vás, kedy si nájdete čas a aké tempo výuky si zvolíte.

Čo nás na EasyLingo zaujalo?

1. Moderná a zábavná platforma výuky

V škole nás hodiny angličtiny nudili a demotivovali, tu je prechádzanie lekciami naozaj zábava. Žiadne neúčinné biflovanie slovíčok, ale príjemný systém, ktorý vás postupne sprevádza lekciami.

Napríklad sa nám páči, že výslovnosť každého slovíčka môžete počúvať a nahlas opakovať, čo vás naučí správne vyslovovať a vycibrí to aj prízvuk.

Pri klasickej výučbe väčšinu vecí, čo sa naučíte, do pár týždňov zabudnete. Easylingo využíva princíp riadeného opakovania podľa metódy Dr. Ebbinghaus. Vďaka tejto špeciálnej metodike si tak zapamätáte až 4x viac vecí. Učíte sa tak menej, no zapamätáte si o 400% viac.

2. Nemusíte nikam chodiť

Výuka je online, takže netreba chodiť do žiadnej školy a môžete sa učiť doma v papučiach pri čaji :) Taktiež si sami zvolíte, akým tempom chcete výukou prechádzať.

3. Motivačné odmeny

Bez motivácie to nejde, veď to poznáte. Pokiaľ sa v EasyLingo poctivo učíte, zaslúžite si luxusné odmeny, ako je napríklad dovolenka s rodinou, iPhone či darčekové poukážky.

4. Lektor vždy po ruke + Skype lekcie

Pokiaľ máte s niečím problém, máte k dispozícii lektora, a to kedykoľvek od 8:00 do 16:00. Okrem toho nechýbajú ani lekcie cez populárny Skype.

5. Konverzačný klub

Online využívate konverzačný klub, kde môžete s ostatnými študenti „speakovať“ donekonečna. Toto je tiež skvelá súčasť kurzu.

6. Bezkonkurenčná mobilná aplikácia

Perfektná súčasť výuky, na ktorú nesmieme zabudnúť – každý študent môže využívať bezkonkurenčnú mobilnú aplikáciu na SK/CZ trhu, vďaka ktorej môže študovať odkiaľkoľvek.

7. Silná spoločnosť

Firma, ktorá za projektom stojí, nie je žiadnym nováčikom na trhu. Online Learning s.r.o. sa jazykovými kurzami zaoberá už od roku 1998 a je držiteľom Európskej jazykovej ceny LABEL. Jej kurzami prešlo už 20-tisíc študentov.

 

Chcem vedieť viac o EasyLingo

 

Komentáre