Ako zo svojho hobby spraviť fungujúci biznis?

Možno sa aj ty vo svojom voľnom čase venuješ aktivite, ktorú by si rád premenil na svoje živobytie. Príklad: si milovníkom kávy, vieš o nej viac než ostatní a premýšľaš nad tým, že by bolo fajn založiť si blog s touto témou.

Alebo si “machrom” na strihanie videa a rozhodneš sa svoje skúsenosti zdieľať cez online kurz.

Ako by sa ti páčilo, keby si zo svojho koníčka dokázal vytvoriť zarábajúci internetový projekt? Nielenže budeš robiť to, čo ťa baví a v čom si doma, ale budeš môcť pracovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek?

Ak sa ti tento nápad páči, mám pre teba dobrú správu. Na základe mojich 10-ročných skúseností som vypracoval podrobný návod, ako začať zarábať na internete s tým, čo ti robí radosť.

Samozrejme, nebude to za jednu noc, ani za týždeň. No čím skôr na tom začneš pracovať, tým skôr sa budeš môcť tešiť prvým zárobkom, či už cez affiliate marketing, PR články alebo predaj vlastného produktu.

O čom kniha “Ako zarábať ONLINE” nie je? Určite nie je žiadnym návodom rýchleho zbohatnutia, ktorých na internete môžete nájsť stovky.

Veď to poznáte – autori týchto kníh boli väčšinou na mizine (ak nie na ulici), pričom jedného dňa objavili „zázračný vzorec“, ktorý im priniesol množstvo peňazí. Dnes sú milionármi, vylihujú na súkromnej pláži a nepracujú. Každopádne, radi vám ich vzorec šťastia prezradia – stačí využiť ich časovo obmedzenú ponuku za 499 USD.

Žiadne takéto “kecy” v knihe nenájdeš.

E-book realisticky popisuje veci také, aké sú. Netají, že bez úsilia to nepôjde, no vytvoriť si automatizovaný príjem je možné. Tu je niekoľko ukážok, ako vyzerajú reálne zárobky v affiliate marketingu.

Kampaní je samozrejme mnoho a možností, ako v online priestore zarobiť, je hneď niekoľko.

Ak sa rozhodneš pracovať na svojom online príjme, k e-booku dostaneš aj štedré bonusy ako vstup do uzavretej sekcie s ďalšími materiálmi či kupón 50€ na služby marketingovej agentúry.  Viac o knihe.

Komentáre