6 exkluzívnych súkromných klubov z celého sveta

V tomto príspevku Vám predstavíme mimoriadne utajené a navyše exkluzívne kluby z celého sveta, pričom sa nejedná o združenia, ktoré vyžadujú tajné zaklopanie či heslo pre vstup. Máme na mysli mimoriadne súkromné kluby, ktoré prijímajú len tých najkvalifikovanejších z kvalifikovaných. Prezrite si týchto 6 súkromných klubov, ktoré pre vstup vyžadujú oveľa viac, ako len on-line registráciu:

Yacht Club de Monaco, Monaco

Ide o vysoko prestížny jachtársky klub s veľmi prísnymi požiadavkami pre členstvo. Pre začiatok budete musieť mať nejaké znalosti o plachtení. Tiež je potrebné byť naozaj dobre finančne zabezpečený. Ak je more vaším druhým domovom a vlastníte súkromnú jachtu, potom je tento klub práve pre vás.

94927

Silencio , Paríž

Silencio je pomerne nový klub, ktorý uzrel svetlo sveta v roku 2011. Tento klub je určený pre ľudí kreatívnych odvetví, ako je umenie, písanie a filmová tvorba. Myšlienka je napodobniť atmosféru podobnú parížskym literárnym kruhom, ktoré boli v Európe prominentné, ešte v 18. storočí.

K objektu patrí veľká umelecká galéria a fotogaléria, dva bary, pódium, knižnica, fajčiarska miestnosť a kino s 24 sedadlami. Klub je prístupný aj pre širokú verejnosť, avšak len v určitých hodinách počas dňa. Členské vstupné poplatky začínajú od tisíc dolárov a platia sa aj mesačné poplatky, ktoré činia 85 dolárov.

95478

B.A.R Executive, Hong Kong

Tento bar sa nachádza v Causeway Bay, v jednej z najhorúcejších hongkongských nočných nákupných štvrtí. Okrem uvoľnenej atmosféry, majú členovia baru na výber viac ako 300 druhov whisky.

B.A.R Executive nie je až tak exkluzívny, ako niektoré z ďalších spomenutých súkromných klubov. Prijíma členov, respektíve aj nečlenov, aj keď sú vyžadované  rezervácie. Členstvo je dokonca zadarmo, avšak uchádzači podliehajú rozhovoru, ktorý je potrebné brať naozaj vážne, tak ako keby sa jednalo o formálny pohovor.

94925

Yellowstone Club , Montana, USA

Súkromné, ubytovacie lyžiarske stredisko je otvorené komukoľvek, kto si môže dovoliť zaplatiť členský poplatok,ktorý začína na sume 300 tisíc dolárov, s ročnými poplatkami vo výške 30 tisíc dolárov. Ak by ste sa rozhodli kúpiť nehnuteľnosť v blízkom okolí, prichystajte si minimálne 2 milióny dolárov. Členmi sú riaditelia firiem, profesionálny golfisti a Bill Gates.

Členovia klubu získavajú prístup k celej rade vybavenia, vrátane gurmánske reštaurácii, baru, fitnes centra, a viac “komfortných staníc”, ktoré poskytujú tieň a občerstvenie pre golfistov, ktorí majú chuť na trochu odpočinku.

95485

Club 33 , Disneyland, Kalifornia

Club 33 sa nachádza v meste New Orleans, na námestí Disneyland a nie je ďaleko od turistických atrakcií, ako je Haunted Mansion. Je to jediné miesto v parku, v ktorom dostanete alkohol. Členovia klubu majú k dispozícií privilégiá, akými sú skorý vstup do parku a taktiež aj parkovisko s obsluhou. Interiér klubu je zariadený starožitným nábytkom zo starých Disney filmov.

Na zozname členov klubu sú známe celebrity, ako napríklad  Christina Aguilera a Tom Hanks. Ak by ste sa chceli stať člnom, musíte zaplatiť vstupný poplatok 25 tisíc dolárov na osobu a k tomu navyše platiť ročný poplatok 10 tisíc dolárov.

94923

Annabel’s, Londýn

Klub Annabel’s je zriadený v podzemí, v elegantnej mestskej štvrti Mayfair. Od roku 1963 klub poskytoval noblesnú atmosféru, kde si patróni vychutnávali jemné mäsko, šaláty a vzácne destiláty.

Členstvo v Annabel’s je zvyčajne uzatvorené, pre dlhšiu čakaciu listinu. Tí, ktorí majú to šťastie a dostanú sa do tohto klubu, majú prístup k niekoľkým luxusným súkromným izbám a dostávajú pozvánky na špeciálne akcie.

95486

Zdroj: justluxe.com

Komentáre