Takto si svoj život užívajú slávni a bohatí piloti F1

Fernando Alonso (instagram)

Je známe, že zárobky jazdcov Formule 1 patria k mimoriadne štedrým, takže sa nemožno čudovať, že si piloti F1 užívajú bohatý životný štýl, ku ktorému patria aj súkromné lietadlá, honosné sídla či luxusné superšportiaky. Pozrite sa spolu s nami, ako vyzerajú životy slávnych pretekárov.

Lewis Hamilton

Tento 3-násobný majster sveta si ročne polepší o 46 miliónov dolárov. Je známe, že sa obklopuje celebritami, užíva si súkromné lietadlá a vlastní apartmány v Monte Carlo a v New Yorku v hodnote 41 miliónov USD. K jeho imidžu bezpochyby patria aj známe ženy, objavil sa po boku speváčok Nicole Scherzinger a Rita Ora a nedávno sa zblížil s modelkou Winnie Harlow.

https://www.instagram.com/p/BOptRXsBI1x/

https://www.instagram.com/p/BOkUyIMBjOS/

https://www.instagram.com/p/BIFBc06BupU/

Sebastian Vettel

Odhaduje sa, že príjmy tohto nemeckého jazdca dosahujú 44 miliónov USD/ročne. Štvornásobný šampión je úplným opakom Hamiltona, keďže sa vôbec nepohybuje v celebritných kruhoch a namiesto veľkomesta uprednostnil švajčiarske hory, kde obýva sídlo ladené v stredovekom štýle.  Tu trávi čas spolu so svojou láskou z detstva Hannou Prater a dvoma dcérami.

https://www.instagram.com/p/BYTqXsfj3If/?taken-by=fansofsebvettel

Fernando Alonso

Kedysi eso stajní Renault a Ferrari, dnes jazdec za McLaren. Aj napriek tomu, že španielsky pilot Alonso sa z víťazstva na Grand Prix tešil naposledy ešte v roku 2013, stále sa radí medzi najlepšie platených jazdcov Formule 1. Jeho ročný zárobok vrátane sponzorstiev dosahuje 37 miliónov USD.

Španiel sa netají láskou k luxusným autám, v jeho vozovom parku nájdeme značky ako Ferrari či Maserati. Autami to ale nekončí – známy pretekár má dva domy vo Švajčiarsku, jeden v Oxforde a vlastní aj luxusný byt v Dubaji.

https://www.instagram.com/p/BMhxaLQARC4/

https://www.instagram.com/p/BINRtu2hkpq/?taken-by=fernandoalo_oficial

Jeho súčasnou priateľkou je talianska modelka Linda Morselli

https://www.instagram.com/p/BYWELk6Av-O/?taken-by=lalindaa

Kimi Räikkönen

Už v roku 2001, keď sa dostal na scénu F1, bol Kimi známy životným štýlom „párty chlapca“. Postupom času sa ale usadil a dnes si užíva pokojné Fínsko so svojou partnerkou Minttu Virtanen. Dokonca si v zalesnenom areáli svojho domu dal postaviť vlastnú motokrosovú dráhu. Medzi jeho vášne patrí aj snowboarding a ľadový hokej. Ročný zárobok slávneho pilota F1 sa odhaduje na 27 miliónov dolárov.

https://www.instagram.com/p/BYTR1fqlICT/?taken-by=kimi_raikkonen_kr7

Jenson Button

Luxus si užíva aj bývalý pretekár Jenson Button, aj keď jeho ročný príjem zaostáva za vyššie uvedenými jazdcami. Britský pilot v poslednom roku kariéry zarobil 14 miliónov dolárov. Vlastní luxusnú vilu v meste Weybridge a má aj nehnuteľnosti v Monaku a Bahrajne. Svetový šampión z roku 2009 má vo vozovom parku približne 15 tátošov, dokonca vlastnil aj miliónové Bugatti Veyron.

Na foto s priateľkou Brittny Wardovou

https://www.instagram.com/p/BXmsInuFlNG/?taken-by=brittnyward

https://www.instagram.com/p/BNcqBuvhtpw/

Komentáre