Potrebuješ sa ráno nakopnúť? Vyskúšaj tieto 3 tipy

Stáva sa vám často, že ráno po prebudení ste takpovediac bez nálady a žiada sa vám dávka nakopnutia? Máte pred očami všetky tie vytúžené ciele a snažíte sa zo seba dostať to najlepšie, no chýba len malé „postrčenie“. Ak hľadáte rannú dávku motivácie, ste na správnom mieste. Tieto 3 tipy vám zaručene pomôžu:

Hudba, ktorá nabudí

Určite máte aj vy niekoľko obľúbených piesní, ktoré vás v akejkoľvek chvíli dokážu vytrhnúť z pochmúrnej nálady a odomknú vo vás skrytú energiu. Neváhajte si takúto hudbu ráno pustiť a zároveň sa pri nej hýbať, pretože s pohybom v tele uvoľníte endorfíny, ktoré sú základom pozitívnej nálady.

Vizualizácia budúcnosti

Vyskúšajte zavrieť oči a vizualizovať si všetko to krásne, po čom túžite. Predstavte si, ako si užívate vytúženú finančnú slobodu, užívate si spoločné chvíle s rodinou alebo oddychujete vo vysnívanom domčeku na pláži. Precíťte každý moment tejto skvelej budúcnosti. Jednoducho sa neváhajte ponoriť do týchto snov, ktoré vám dodajú potrebnú motiváciu.

Predošlé úspechy

Nedarí sa vám tak, ako by ste chceli? Strácate dôveru, že to dokážete? Čo tak pripomenúť si všetky doterajšie úspechy, na ktoré by ste mali byť pyšný. Nezabúdajte na ne! Pripomeňte si predošlé víťazstvá a uvedomte si, čo všetko ste už všetko dokázali.

Komentáre