Multimilionár Grant Cardone hovorí o 3 spôsoboch, ako dosiahnuť masívny úspech

Určite sa teraz pýtate. Grant Cardone? Kto to vlastne je? A čo robí? Grant Cardone je motivačný spíker, autor viacerých bestsellerov a dnes aj multimilionár. Ide o medzinárodne uznávaného experta na predaj, ktorý založil tri spoločnosti – Cardone Enterprises, Cardone Real Estate Holdings a Cardone Group .

Joel Brown z portálu Addicted2success mal možnosť s týmto milionárom urobiť rozhovor a spýtať sa ho na niekoľko rád a tipov, ako sa stať úspešným. Tu sú 3 hlavné princípy, ako podľa tohto milionára dosiahnuť masívny úspech:

1. Urob všetko pre to, aby si splnil svoje úlohy

Daj do toho všetko, bez ohľadu na odmietnutie, prekážky a bez ohľadu na to, ako dlho to bude trvať. Svet je v podstate rozdelený na 2 časti: Dve tretiny sveta prejdú životom a budú sa vyhovárať „to bude trvať“, posledná tretina povie „nech trvá“. Títo ľudia nájdu spôsob a urobia to, čo je potrebné. V etickom vnímaní samozrejme, dodáva Cardone.

„Chcete byť súčasťou 1%? Je to jednoduché. Nerobte to, čo robí 99%.“ (Grant Cardone)

2. Mysli vo väčšom, než si doteraz myslel

Stačí 10x viac. Ak máš cieľ dosiahnuť majetok 100 miliónov, v plánoch počítaj s miliardou, radí Cardone. „Sľubujem vám, že vaše výsledky dosiahnete rýchlejšie a budú väčšie, než ste pôvodne očakávali“.

3. Neustále na sebe pracuj

Zostaň relevantný, snaž sa svetu neustále poskytovať hodnotu a v tom, čo robíš, ponechaj myšlienkam voľný tok.

Celý rozhovor si môžeš pozrieť vo videu nižšie.

Podľa informácií addicted2success.com

Komentáre